За нас

Сбъдната мечта

Така можем да озаглавим историята на създателя и дизайнер на PRIMROSE 2 –  Петър Гагов.

Ще започнем от средата. Летището, хотела, офисът. Отново и отново. По пет пъти в седмицата.  Това е бил животът му допреди няколко години – низ от командировки в чужбина, полети в различни посоки, скучни еднотипни хотели и офиси. И един ден, докато чака поредния полет на едно европейско летище и копнее да се прибере у дома и просто да се завие презглава, го осенява идеята:  човек се чувства най-много себе си, когато се прибере у дома и се сгуши в леглото си. Там той може да си отдъхне, да помечтае и да си припомни кой е и какво иска сърцето му най-много.

Това прозрение, окрилява Петър за един съвсем нов полет – на въображението. Той се връща към своите отдавнашни мечти – да рисува и твори. Напуска корпоративния бизнес свят и се отдава на това, което му казва сърцето. Така се раждат и комплектите за цветни сънища PRIMROSE 2.

Дизайните им са вдъхновени от от пъстротата на живота, от преживени радости и разказни истории. Всяка рисунка носи своята положителна вибрация и прави мястото, в което си почивате, спите и сънувате, цветно, красиво и уютно. Като живота.

Сертификати

ISO 45001:2018

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Standart 100

close

Стани част от Primrose 2

Получи -20% отстъпка за следващата си онлайн поръчка